www.Vildmarkskompagniet.dk

 
Billede til Leder- og medarbejder-kursus siden

Leder- og medarbejder-kurser

Vildmarkskompagniet tilbyder levering af leder- og medarbejderkurser enten i totalentreprise, eller som kunderådgiver hvor jeg tilbyder dig en fair og uafhængig rådgivning i planlægningen af dit kursus, i valg af leverandør, eller i forhandling med den leverandør du allerede anvender.

Danske virksomheder anvender i stor stil medarbejderudvikling og ledertræning for at øge virksomhedens effektivitet og medarbejdernes trivsel og samarbejdsevne.
Området har udviklet sig meget fra det traditionelle "kanindræberkursus" og der findes mange professionelle udbydere med et bredt spekter af kursusformer.

Mange virksomheder står stadig som førstegangskøbere af kurser, eller ønsker at prøve nye kursusleverandører efter oplevelsen af, at de opnåede resultater gik tabt efter kort tid fordi kursusformen var forkert.

Ofte er et leder- eller medarbejderkursus en betydelig investering, der gerne skulle give et afkast præcis som virksomhedens øvrige investeringer.

Vildmarkskompagniet tilbyder, ved at trække på flere leverandørers forskelligartede koncepter, en kursusform tilpasset din leder- eller medarbejdergruppes specifikke behov.

Jeg sørger for at instruktørerne hos den pågældende leverandør matcher dine medarbejdere så det nødvendige tillidsforhold nås hurtigst muligt, og kemi ikke bliver det der forhindrer at kurset bliver en konstruktiv oplevelse.

Jeg sikrer dig at instruktørerne er velkvalificerede, og kun tager del i den del af kurset som de har ekspertise i.

Jeg sørger for at kurset placeres i omgivelser, hvor der ikke skal bruges unødvendig ressourcer på at skabe de planlagte aktiviteter.

Jeg finder de bedste leverandører af enkeltelementer i kurset. Frem for at lade et firma levere på grænsen af deres kompetence blot fordi de leverer resten.

Jeg sikrer dig "Value for money" og følger kurset helt fra start til slut.

Vildmarkskompagniets mellemkomst er ikke et fordyrende mellemled.
Ved indledende møder finder vi en kursusform der når det mål du ønsker, frem for en kursusform der bruger alle de penge du var indstillet på at ofre.

Jeg har et bredt kendskab til udbydere på markedet og kendskab til dygtige free-lance instruktører efter flere års eget arbejde i branchen.

Tilbage til toppen
Valid XHTML 1.0 Transitional >> www.vildmarkskompagniet.dk, Snedronningvej 32, 2700 Herlev. - info@vildmarkskompagniet.dk <<